Cégünkről


A DORTERV Mérnökiroda Kft. 2009-ben alakult az 1991-ben alapított KA-TE Bt. jogutódjaként, mely azonos tevékenységi körrel az épületvillamossági tervezéssel foglalkozik.

Jelenleg négy villamosmérnök kollégát alkalmazunk főállásban és két egyetemista hallgatót foglalkoztatunk részmunkaidőben. A munka mennyiségének függvényében alvállalkozók bevonására is sor kerül.

Cégünknél nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos szakmai továbbképzésére. Ennek köszönhetően mindig a legújabb műszaki megoldásokat, energiatakarékos és környezettudatos kialakításokat tudjuk alkalmazni munkáink során. A hagyományos villamosmérnöki tervezési feladatokon túl az intelligens házakkal is foglalkozunk. Igény esetén egyéb BREEAM, LEED, WELL minősítések szerinti tervdokumentáció készítést is vállalunk.

Munkáink során jellemzően az Autodesk AutoCAD nevű tervező programját használjuk, ám ezen felül számos világítástechnikai és egyéb méretező szoftverrel is dolgozunk. Számítástechnikai rendszereink folyamatos fejlesztése biztosítja, hogy korszerű számítógépes gépparkkal és a legfrissebb szoftverekkel tudunk dolgozni.